Actualidad
Golf Costa Daurada

Noticias de Golf Costa Daurada

Marc Tarragó, professor del primer curs online de la CMAE a Espanya

Marc Tarragó, director general del Golf Costa Daurada, serà un dels docents del primer curs online de “Management Development Program 1”, una proposta formativa del Club Managers Association of Europe, CMAE, gestionada a través de l’experiència i coneixement de Club Managers Education , CME, institució especialitzada en la formació de directius de camps de golf. Aquest és el primer curs online que CMAE impartirà a Espanya. 

 

Junt amb Tarragó, aquesta proposta formativa comptarà amb un grup de professors que acumulen un gran prestigi en les seves respectives àrees d’especialització en la direcció i gestió de camps de golf com són Javier Reviriego (Real Club Valderrama); Fernández Grande (Club Deportivo RACE); Miguel Girbés (Ampordà Golf Resort); Miguel Aranguren (Real Club de Golf Sotogrande); Chema Alcázar (Sercotel Palacio de Tudemir); Fernando Padrón (PGA Riviera Maya Golf Club); Alberto Iglesias CCM (Club de Golf Font del Llop); Carlos López Santiago (Golf-Jobs Spain&Portugal) i Daniel Asís (Club Managers Education).

 

D’acord amb els estàndards de les associacions de directors de clubs americans (CMAA) i europeus (CMAE) el curs, que està impulsat per la Asociación Española de Gerentes de Golf, AEGG, començarà el 27 de setembre, dotarà als assistents de les eines competitives que, actualment, necessita dominar el gerent d’un club esportiu o un club social. 

 

Marc Tarragó parlarà a les seves classes de les normes legals i la gestió de riscos als clubs de golf.

 

Qui és Marc Tarragó

Marc Tarragó és el director general del Golf Costa Daurada. Tarragona Sports Center. Té una experiència de 30 anys en el món del golf. Ha estat jugador professional i és membre de l'Associació Espanyola de Directors de Camps de Golf, de l'Associació de Directors de Clubs d'Europa, de l'Associació de Golfistes Professionals d'Europa i de l'Associació de Golfistes Professionals d'Espanya.

S’ha format com a greenkeeper a la Universitat de Georgia (EUA).

La seva trajectòria professional internacional l’ha portat a desenvolupar responsabilitats de direcció a reconeguts camps de golf de Suïssa i Àustria.

Llicenciat en Dret i en Administració i Direcció d’Empreses Esportives, és també diplomat en Direcció de Clubs Esportius CMAE i ha completat la seva formació a l’IESE, amb el Programa Mindset Digital: innovació i lideratge a l’era digital.

Dins l’àmbit legal ha estat procurador a Barcelona i ha treballat en els camps del dret processal civil i mercantil.

En el terreny associatiu, recentment ha estat escollit president de l’Associació Costa Daurada Destinació de Golf i Pitch & Putt.

 

Per a més informació: https://www.clubmanagereducation.com/