Actualidad
Golf Costa Daurada

Noticias de Golf Costa Daurada

Marina Mitjans i Raisa Valero, places d’honor al Campionat d’Espanya Sub 16

Molt bones sensacions de les joves promeses del Golf Costa Daurada al Campionat d’Espanya Sub 16 Masculí i Femení, disputat als camps salmantins de Zarapicos i La Valmuza, fins a on s’hi han desplaçat les primeres espases de l’Estat en el panorama golfístic.

En aquest escenari, Marina Mitjans i Raisa Valero, jugadores de l’Escola de Competició del Club, han aconseguit un més que meritori 25è (+15) i 58è (+26) lloc, respectivament, a la classificació general del campionat.

El torneig, disputat al llarg de tres intenses jornades de 18 forats cadascuna d’elles, ha posat en valor el joc de les jugadores de casa que han superat el tall i s’han col·locat entre les 60 millors golfistes d’Espanya. Un excel·lent resultat que ha posicionat al Golf Costa Daurada com un dels clubs capdavanters amb dues representants a la ronda final del torneig, la qual cosa posa de relleu la gran feina realitzada per tot l’equip tècnic en els darrers anys.

La prova femenina ha tingut una clara dominadora, Nagore Martínez. La jugadora catalana ha mostrat el seu actual bon moment de forma i ha governat amb mà de ferro les tres jornades de joc, aconseguint fins a cinc punts d’avantatge sobre la segona classificada, Lucía Valderrama. Ha completat el podi l’alacantina Martina Navarro.

En categoria masculina, el resultat final ha estat molt més renyit. El triomf final ha anat només d’un cop de diferència. El que ha separat a Iván Enguita sobre el segon classificat, Raúl Gómez. El quadre d’honor del campionat l’ha tancat Arián Rodríguez.