Actualidad
Golf Costa Daurada

Noticias de Golf Costa Daurada

Marina Mitjans supera el tall al Campionat d’Espanya de Golf Sub-18

Marina Mitjans, Carlota Gutiérrez i Raisa Valero, jugadores de l’Escola de Competició del Golf Costa Daurada, han defensat els colors del Club al Campionat d’Espanya Sub 18 Femení 2023. Un campionat organitzat per la Real Federació Espanyola de Golf al camp Mediterráneo Golf, a Borriol, Castelló, que ha comptat amb la presencia de les 116 millors golfistes de tot l’Estat durant quatre jornades de joc, de l’11 al 14 de maig.

Marina Mitjans ha obtingut l’accés a la fase final del campionat després d’encadenar bones actuacions que l’hi han permès situar-se entre les 60 millors jugadores. El torneig, jugat a 72 forats sota la modalitat stroke play scratch durant quatre dies consecutius de joc, ha classificat a Raisa Valero dintre del Top 100 i a Carlota Gutiérrez a la posició 107.

El torneig, puntuable pel Ranking Mundial Amateur Femení (Wwagr) i els Rankings Nacionals Amateurs Femenins 2023 (Girl i Cadet) ha coronat a Cloe Amion com la millor golfista del moment amb un resultat final espectacular de -10. El pòdium l’han completat Rocío Tejedo, amb una puntuació final de -3 i Paula Martín, amb un cop per sobre del par del camp.

Des del Golf Costa Daurada volem donar l’enhorabona a les tres jugadores del Club per l’esforç realitzat en aquesta important cita del calendari esportiu.

 

Fotografías del campeonato:

GOLF – CAMPEONATO DE ESPAÑA SUB18 11/05 A 14/05