Actualidad
Golf Costa Daurada

Noticias de Golf Costa Daurada

Masterclass i Festa per posar punt i final a la Lliga Social de Pàdel 2022

Més de 220 padelers i padeleres, dividits en 10 categories, han passat per la Lliga Social de Pàdel 2022 del Golf Costa Daurada. Una cita esportiva que aquest cap de setmana s’ha acomiadat amb una masterclass, reconeixements i festa de cloenda. 

La jornada s’ha iniciat amb la masterclass de pàdel personalitzada pels campions i campiones de cada categoria i atesa per cinc monitors del Club, Ruben Peña, Gerard Sarlé, Àlex Abelló, Artiom Olivar i Dani Ramos. I una sessió de preparació física i previsió de lesions, específica per aquest esport de raqueta, dirigida per Damián Scattolini, responsable de la sala de fitness del DiR Golf Costa Daurada. 

I desprès de l’activitat física ha arribat l’hora dels reconeixements, premis pels campions i campiones de cada categoria i el moment més distès de la jornada amb la degustació d’una gegant cassola de tros cuinada per Pere Martínez

Han estat sis mesos de competició amb un denominador comú: el bon ambient en un entorn únic envoltat de natura tot gaudint de les pistes de pàdel panoràmiques. Sense oblidar el fair play i la progressió dels participants. 

I tot això ha passat quan la nova Lliga Social de Pàdel 2022-23 ja està escalfant motors. De fet, començarà  el proper 24 d’octubre. Les inscripcions ja estan obertes a Playtomic, l’aplicació oficial del Club.