Actualidad
Golf Costa Daurada

Noticias de Golf Costa Daurada

Més de 400 nens ja han gaudit de l’experiència del Stage d’Estiu 2024 del Golf Costa Daurada

L’ Stage d’Estiu 2024 del Golf Costa Daurada està d’enhorabona.

Aquesta original i variada proposta esportiva, on les sorpreses setmana rere setmana, el magnífic ambient i un entorn privilegiat en plena natura, esta fent les delícies de les prop de 1.000 inscripcions que s’esperen assolir al finalitzar el campus esportiu.

“Ens esperàvem una bona resposta, però hem superat les expectatives més optimistes”, explica Xavi Pueyo, director de Pàdel, Tennis i del DiR Golf Costa Daurada. De fet, totes les setmanes de juliol han fregat el cent per cent d’ocupació i “només ens queda una petita oferta disponible per al mes d’agost”, afegeix Pueyo.

Justament, la qualitat de l’oferta, així com la varietat d’esports que s’ofereixen: golf, pàdel, tennis, fitness, piscina… “sense descuidar que l’organització, l’elevat nombre de monitors i l’atenció personalitzada als menors han estat i són aspectes definitius que ens distingeixen.”

“Cal tenir en compte que ens hem esforçat més que mai per oferir a pares i mares un detallat timing on hi trobaran pautades les diferents activitats esportives i de lleure que desenvoluparan els seus fills i filles. I totes s’han planificat sota estrictes paràmetres de seguretat, benestar i també saludables, pel que fa als qui es quedin a dinar”, comenta Xavi Pueyo.

Tot això està consolidant al Stage d’Estiu del Golf Costa Daurada com l’autèntic referent dels campus i casals que s’organitzen a les Comarques de Tarragona.

Pel davant queden encara dos mesos intensos en els que tot està preparat i dissenyat per tal de que els participants al Stage gaudeixin d’un estiu únic a l’aire lliure, fent amics, envoltats de natura, descobrint noves habilitats esportives i vibrant amb les moltes sorpreses  que els hi hem preparat al Golf Costa Daurada, com és el cas d’una kings league, concursos de globus i sortides a atraccions d’interès.

Et recordem que si vols que els teus fills visquin el millor estiu de la seva vida encara pots inscriure’ls al Stage. Una proposta que va començar el 25 de juny i clourà el 6 de setembre, en total 11 setmanes d’experiències úniques, adaptades i tematitzades per a nens i nenes de 3 a 16 anys.

Fes clic a l’enllaç si vols saber-ne més: https://golfcostadaurada.com/events/stage-destiu-2024/