Actualidad
Golf Costa Daurada

Noticias de Golf Costa Daurada

Més de 40 activitats diferents t’esperen al Stage d’Estiu del Golf Costa Daurada!

El Stage d’Estiu del Golf Costa Daurada, el millor Stage del Món Mundial, és una proposta de lleure única a les Comarques de Tarragona i ho és per molts motius:

 

Per les 40 activitats diferents que s’hi desenvoluparan. Enguany estrenem activitats úniques i fascinants com la Kings League i sortides extraordinàries fora del recinte esportiu del Club, com ara al Jungle Trek de Tamarit, la Banana Boat a la Platja Llarga de Tarragona o l’AeroJump Tarraco, als afores de Tarragona. També tornarem a realitzar la Nit dels Estels i el Dia sobre rodes.

–        Per organitzar-les en un entorn natural únic de 40 hectàrees.

–        Per tenir la possibilitat de fer front a la calor amb les activitats aquàtiques que es duran a terme a la piscina d’aigua salina.

–        Per l’aparcament gratuït que tindràs quan vinguis a deixar i recollir els teus fills.

–        Per l’ampli equip de monitors que vetllarà en tot moment pel benestar del teu fill/filla.

–        I una novetat per enguany: invitacions pels pares i mares per gaudir del DiR, Pàdel i iniciació al Golf al camp de pràctiques. Demana-les!

 

Sabem que tot això és un plus important per triar-nos i inscriure al teu fill/filla al Stage d’Estiu del Golf Costa Daurada. Però tenim, encara, més atractius per fer del Stage del Golf Costa Daurada una proposta exclusiva a la teva mida:

–        Adaptarem els horaris d’acollida i recollida a les teves necessitats, només cal que ens ho indiquis.

–        Has vist quins preus i ofertes tenim?

–        Els grups estan organitzats per edats i afinitats, però si vols farem coincidir al teu fill/filla amb els seus amics i amigues en un mateix grup.

–        I pel menjar no pateixis tenim una nutricionista a la nostra disposició que vetllarà per la qualitat dels àpats en tot moment.

Inscriu al teus fills, però fes-ho de seguida, ja que hi ha setmanes que estan a punt de penjar el cartell de complet.

Recorda que enguany el Stage d’Estiu del Golf Costa Daurada són 11 setmanes, del 25 de juny al 6 de setembre, per a nens, nenes i joves de 3 a 16 anys.

 

Si vols que el teu fill/a visqui una experiència única fent salut i noves amistats, inscriu-lo al Stage d’Estiu del Golf Costa Daurada mitjançant els següents enllaços:

FORMULARI D’INSCRIPCIÓ STAGE MULTIESPORTIU KIDS  (dirigit als menors de 3 a 8 anys, nascuts entre el 2016 i el 2021, inclosos)

FORMULARI D’INSCRIPCIÓ STAGE MULTIESPORTIU JOVE  (pels nens i nenes entre 9 i 16 anys, nascuts entre el 2008 i el 2015)

 

Tota la info aquí:

https://golfcostadaurada.com/events/stage-destiu-2024/

Però també pots passar-te per Recepció o trucar-nos al 977 65 33 61 i te’n donarem tots els detalls.

És el moment del Stage d’Estiu del Golf Costa Daurada…!