Actualidad
Golf Costa Daurada

Noticias de Golf Costa Daurada

Mobility, Hipopressius Hit i CrossDiR, novetats estrella del nou horari d’activitats dirigides al Gimnàs

Conscients que després de les vacances d’estiu la tornada a la rutina fa pujada, al DiR Golf Costa Daurada  t’hem preparat una bateria de novetats per tal de que puguis carregar les piles.

Des del 4 de setembre tots els amants del CrossDiR gaudiran de fins a tres classes setmanals. A la de divendres de les 18,15 hores, s’hi sumen ara les del dilluns i els dimecres a les 18,30 hores per complir amb la gran demana existent d’aquesta activitat física, que està causant furor.

Una de les grans novetats estrella del nou horari és la presentació i realització de l’activitat dirigida Mobility. Adreçada a tots els públics, tots els qui desitgin millorar els seus hàbits posturals, aprendre a moure’s correctament i prevenir lesions d’esquena, podran gaudir d’aquesta classe els dilluns a partir de les 17,15 hores.

L’altre gran novetat per aquest trimestre es la celebració de la classe Hipopressius Hit. Una proposta pionera, en la que es treballarà la correcció postural amb diferents tècniques respiratòries, de mitjana intensitat, i que no deixarà indiferent als qui s’animin a provar-la. Cada divendres a partir de les 8,30 hores del matí, tens una nova oportunitat de descobrir-la.

 

Seguim oferint un servei de màxims

Amb l’objectiu d’oferir el millor servei possible als nostres abonats, la instal·lació romandrà oberta els set dies de la setmana. De dilluns a dissabtes de les 7 a les 22,30 hores i els diumenges de 7 a 21 hores perquè vinguis sempre que vulguis.

Busquem l’excel·lència

Tenim un ampli ventall de classes perquè puguis exprimir-les al màxim amb els millors monitors de les Comarques de Tarragona.

Matí, migdia o tarda. Tria l’horari que millor s’ajusti a les teves preferències i apunta’t a l’activitat que més t’agradi.

Assessorament 24/7

Oferim assessorament a sala els set dies de la setmana. El nostre staff tècnic et donarà suport per quan ho necessitis de les 7 a les 22 hores de dilluns a divendres i dissabtes i diumenges de 9 a 14 hores.

 

I a més…

Beneficia’t de descomptes especials en les diferents seccions del Club: Pàdel, Tennis, Pitch & Putt i Golf. Només per ser abonat del gimnàs… I aprofita’t també d’ofertes espectaculars en els nostres serveis de fisioteràpia i nutrició.

I no t’oblidis d’inscriure’t a les múltiples sortides en MTB que organitzem cada mes i a fer ús dels entrenaments personals.