Actualidad
Golf Costa Daurada

Noticias de Golf Costa Daurada

Neix la Ryder Cup Tarragonina

El Golf Costa Daurada i el Gaudí Golf disputaran per primera vegada la Ryder Cup Tarragonina. Una competició per equips totalment pionera a les Comarques de Tarragona.

El campionat comptarà amb la presència dels 11 millors jugadors tarragonins i reusencs de cada camp escollits per hàndicap. I tres jugadors convidats que jugaran sota la modalitat match play. Un total de vuit partides individuals i tres per parelles definiran el primer equip campió de la competició.

Val a dir que cada equip comptarà a les seves files amb  la presència d’un jugador professional com a primera espasa. Mikael Lundberg serà el jugador escollit per representar al Golf Costa Daurada, i Álex Orpianesi, representarà a l’equip del Gaudí Golf.

L’equip del Golf Costa Daurada estarà capitanejat per Fernando Meury, i estarà integrat per Neus Garau, Raquel Archidona, Carlos Vilardell, Víctor Sans, Pere Curto, Colin Kelly, Pepe Sánchez, Iñaki Urbistondo, Álex Esobar, Alfonso Sáez, Miguel Ángel Villa i Carlos García.

L’equip del Gaudí Golf estarà format per Jaume Batlle, Marc Picó, Enric Fernández, Adolfo Martínez, Santi Ojanguren, Xavi Borràs, Sixte López, Estela Nadal, David Gombau, Xavi Domingo, Jordi López, Gregori Aliagas i Xavi Abelló.

Els dos equips es veuran les cares el proper 8 d’abril a partir de les 9 hores al camp del Golf Costa Daurada.