Actualidad
Golf Costa Daurada

Noticias de Golf Costa Daurada

Normativa de les pistes de pàdel de Golf Costa Daurada

t

tt

ttt

tt

tt

ttt

tt

t

ttt

Ens espera una temporada farcida de competicions i bons moments relacionats amb la pràctica de l’esport que més ens apassiona, el pàdel.

ttt

ttt

tttt

ttttt

tttttt

ttttt

tttt

ttt

tttttt

ttttttt

tttttttt

ttttttttt

tttttttt

ttttttt

tttttt

ttttttttt

tttttttttt

ttttttttttt

tttttttttttt

ttttttttttt

tttttttttt

ttttttttt

tttttttttttt

tttttttttttt

Com bé saps, Playtomic és des d’enguany l’aplicació de les seccions de pàdel i tennis del Golf Costa Daurada.
tttttttttttt
ttttttttttttLa implementació d’aquest sistema de reserves online s’ha fet pensant en la millora de l’experiència de joc. Justament per això ara et fem arribar la normativa que complementa l’ús d’aquesta app, en el ben entès que l’objectiu és possibilitar que tothom pugui reservar i jugar en les millors condicions possibles, amb respecte a la resta de jugadors i aprofitant les possibilitats que ens ofereix l’aplicació de Playtomic.
tttttttttttt 
tttttttttttt 
ttttttttttttNormativa
tttttttttttt
ttttttttttttSi hem implementat millores en el nostre sistema de reserves ha estat per fer possible que el principal beneficiat siguis sempre tu.
tttttttttttt
ttttttttttttPer aquest motiu, et recordem la importància de complir amb el sistema de reserves online o dur a terme la seva prèvia anul·lació mitjançant l’aplicació mòbil, fins a 6 hores abans de l’inici del partit, en cas de que cap dels quatre jugadors puguin presentar-se. 
tttttttttttt
ttttttttttttAjuda’ns a buscar-te un substitut si un o dos jugadors inscrits no poguessin venir a jugar, abans d’optar per anular la reserva sencera. La seva anulació sempre ha de ser la darrera opció possible.
tttttttttttt
ttttttttttttEn benefici de tots els jugadors i jugadores que feu ús de les nostres instal·lacions, t’informem dels aspectes més destacats que hauràs de tenir en compte a l’hora de reservar:

tttttttttttt

  ttttttttttttt

 1. Possibilitat de reservar els 7 dies de la setmana a qualsevol hora del dia respectant els torns assignats de reserva de pista.
 2. ttttttttttttt

 3. Reserva de pistes online mitjançant l’aplicació Playtomic.
 4. ttttttttttttt

 5. Temps d’ús per partida de 75 minuts.
 6. ttttttttttttt

 7. El sistema de reserves online permet reservar la pista fins a 7 dies abans de l’inici del partit pels socis i 5 dies abans pels no socis. Tots els torns queden alliberats a les 22:00h amb una setmana d’antelació.  
 8. ttttttttttttt

 9. Els socis queden exempts d’abonar cap import en concepte de reserva ni de despesa de llum.
  tttttttttttttEl NO SOCI ha d’abonar el cost de la partida en el moment de fer la reserva de pista. El preu per persona i partit varia en funció del moment que es reservi la pista:
  ttttttttttttt5 euros de dilluns a divendres, de 8 a 16h. Dissabtes i diumenges de 14,15h a 21h.
  ttttttttttttt8 euros de dilluns a divendres de 16h a 22,15h. Dissabtes i diumenges de 8h a 13h.
 10. ttttttttttttt

 11. Cada jugador pot disposar de fins a 3 reserves privades o partides obertes de forma simultània.
 12. ttttttttttttt

 13. Només es pot reservar una pista per dia.
 14. ttttttttttttt

 15. Cada jugador pot reservar una pista com a partida privada o partida oberta. Si és privada, cal apuntar el nom dels 4 jugadors abans de 6 hores abans de començar el partit. Si es tracta d’una partida oberta, el propi sistema manté la pista reservada fins a:
  ttttttttttttt• Un termini de 12h abans de l’inici del partit quan hi ha dos jugadors apuntats a la reserva.
  ttttttttttttt• Un termini de 6h abans de l’inici del partit quan són 3 els jugadors inscrits a la reserva.
  ttttttttttttt• Si només hi ha 1 jugador apuntat a la reserva, el sistema li permetrà obrir la partida però no li quedarà reservada fins a completar-la amb un mínim de 2 jugadors.
 16. ttttttttttttt

 17. L’administrador d’una partida oberta pot escollir si vol que la partida oberta que ha creat sigui competitiva, que computi pel rànquing individual de cada jugador, o sigui amistosa.
 18. ttttttttttttt

 19. El control d’assistència es realitzarà en accedir al Club, per això és imprescindible passar per Recepció abans d’anar a la pista.
 20. tttttttttttt

tttttttttttt

 
ttttttttttttRecàrrec per incompliment
tttttttttttt
ttttttttttttPer tal de vetllar per un ús adequat de l’aplicació, et notifiquem que l’incompliment de les normes esmentades suposarà una vulneració del Codi intern del Club.
ttttttttttttCada cop que no alliberes la pista, deixes una vacant que podria ser aprofitada per altres jugadors.
ttttttttttttUn fet que comportarà un recàrrec per l’usuari que infringeixi reiteradament les normes. Així, cada vegada que no s’anul·li la pista, el sistema detectarà la incompareixença de l’usuari i se li notificarà un recàrrec bancari.

tttttttttttt

  ttttttttttttt

 1. Utilitzar el nom d’un altre soci per realitzar una reserva en benefici propi és motiu de recàrrec, i com a tal és procedirà a carregar al compte del titular de la reserva l’import total de la pista de no soci (32 euros).
  tttttttttttttAquesta anomalia només pot ser realitzada pels propis socis, ja que els no socis abonen la pista en el moment de realitzar la reserva.
  ttttttttttttt 
 2. ttttttttttttt

 3. Si a l’hora d’entrar a pista un dels jugador inscrits a la reserva no es presenta i  no notifica la seva incompareixença a la Recepció del Club, se li carregaran 8 euros al seu compte bancari. El jugador substitut sempre ha d’estar confirmat per la Recepció.
 4. tttttttttttt

tttttttttttt

 
ttttttttttttNoves funcionalitats
tttttttttttt
ttttttttttttAprofitem per recordar-te quines són les noves funcionalitats que ofereix l’aplicació Playtomic i que ja pots gaudir al Golf Costa Daurada

tttttttttttt

  ttttttttttttt

 1. Rànquing del Club
  tttttttttttttCrea i apunta’t a les diferents reserves i partides obertes que s’organitzen al Golf Costa Daurada. Mira la classificació i busca la fórmula màgica per escalar posicions a final de mes. Recorda que només per jugar ja sumes punts pel rànquing!
 2. ttttttttttttt

 3. Tornejos
  tttttttttttttEt facilitem el procés. Consulta el calendari amb tots els tornejos i esdeveniments esportius programats al Club i inscriu-te abans no et quedis sense la teva plaça.
  ttttttttttttt
  tttttttttttttI no perdis l’ocasió de…
 4. tttttttttttt

tttttttttttt

  ttttttttttttt

 • Visitar el perfil dels jugadors amb els que jugues habitualment i consultar els seus darrers resultats assolits.
 • ttttttttttttt

 • Consultar els resultats més recents dels partits disputats al Golf Costa Daurada.
 • ttttttttttttt

 • Apuntar-te als partits anivellats segons el teu propi nivell que s’hagin creat o sigues el primer en obrir-lo!
 • ttttttttttttt

 • Xats de grup de partits.
 • ttttttttttttt

 • Activar-te les notificacions ‘push’ perquè estiguis informat en tot moment de totes les activitats organitzades al Club.
 • ttttttttttttt

 • Xateja en privat amb qualsevol jugador i repta’l pel proper partit.
 • tttttttttttt

tttttttttttt

 
tttttttttttt
ttttttttttttDes del Golf Costa Daurada aprofitem l’ocasió per agrair-te la confiança i t’animem a gaudir plenament de les nostres instal·lacions.

tttttttttttt

tttttttttttt

ttttttttt

tttttt

ttt