Actualidad
Golf Costa Daurada

Noticias de Golf Costa Daurada

Normes de reserva per a la sortida al camp

Des de fa un temps venim observant que alguns jugadors/res de golf i pitch & putt tenen el mal hàbit de no cancel·lar a Recepció la seva sortida al camp quan, per les raons que siguin, no fan ús de la seva reserva.

 

No deixar alliberades les sortides perjudica clarament a la resta de socis que no poden jugar, quan en realitat podrien fer-ho. A més, danya la imatge del Golf Costa Daurada, és un menyspreu a la resta d’esportistes i suposa un incompliment greu de les normes del camp.  

 

Des del Club volem posar fre a aquesta pràctica tan insolidària, com també al fet que alguns surten al camp sense tenir reserva. Per això, hem incorporat la figura d’un Marshall, que controlarà de forma eficient les sortides.

 

A més, el fet de reservar i no venir sense prèviament avisar a Recepció, serà sancionat durant un mes sense poder reservar ni per l’app ni pel telèfon, llevat que la reserva es faci de forma presencial a Recepció el mateix dia que es vulgui jugar.

 

Protocol de reserva

Us recordem que teniu diversos canals per reservar les sortides:

 

 A través de l’app Clapphouse.

 Presencialment.

 Trucant a la Recepció del Golf Costa Daurada.

Cal tenir present que per sortir a jugar és requisit indispensable reservar segons el nostre Reglament de Règim Interior, que podeu consultar a la web (www.golfcostadaurada.com), a l’apartat de socis.

 

Sense reserva prèvia de Teetime no es podrà sortir al camp i s’obligarà al jugador a tornar a la Recepció per formalitzar la reserva.

 

Aquestes mesures seran de plena aplicació a partir de l’1 de febrer de 2022.

 

Des del Golf Costa Daurada us demanem que, en benefici de tots i per garantir una millor convivència entre els socis, sigueu respectuosos i compliu les normes.