Actualidad
Golf Costa Daurada

Noticias de Golf Costa Daurada

Nou pas a favor de la sostenibilitat: reutilitzarem les pilotes de pàdel i tennis 

Golf Costa Daurada ha donat un pas més en la seva estratègia a favor de la sostenibilitat i l’economia circular amb la signatura d’un acord de col·laboració amb l’empresa Sustaina Balls.   

Aquesta aliança li permetrà al Club, gràcies a la reconeguda experiència de Sustaina Balls, reutilitzar, reciclar i reduir el consum total de pilotes de pàdel i tennis.  

Les pilotes que per l’ús hagin perdut pressió, així com també els pots de pilotes i les tapes es recolliran en diferents contenidors repartits pel Club. El material es reciclarà i les pilotes es tractaran per donar-los-hi una nova vida i fer-les servir, bàsicament, per a les classes de les Escoles de Tennis i Pàdel.

En aquest mateix sentit, el Club està implementant un pla global de sostenibilitat que ja s’ha materialitzat en les obres de remodelació del llac del 18, per millorar en l’optimització en l’ús de l’aigua de reg. I en la substitució, els propers 12 mesos, de l’herba dels camps de golf i pitch & putt, per la variant bermuda més adaptada al clima mediterrani i amb una millor experiència de joc.

A la foto, Xavi Pueyo, director de Pàdel, Tennis i DiR Golf Costa Daurada amb Pablo Miquel, cofundador i director comercial de Sustaina Balls.