Actualidad
Golf Costa Daurada

Noticias de Golf Costa Daurada

Ja pots descobrir la nova classe de Mobility

Les classes de Mobility del DiR Golf Costa Daurada enganxen. I és que cada vegada és més habitual veure com aquesta activitat dirigida penja el cartell de places exhaurides a l’app My DiR.

Una de les grans novetats de la nova temporada 2023-24 suma cada dia més adeptes. Per aquest motiu s’ha ampliat l’oferta d’una classe que t’ajudarà a prevenir lesions i a millorar els hàbits posturals.

Així, doncs, a partir del dimecres 24 d’abril a les 15,15 hores, tots els interessats podran gaudir d’una doble sessió setmanal d’aquesta activitat dirigida.

Les classes de Mobility estan recomanades per a tothom: esportistes que, a causa del seu entrenament, necessiten millorar la rigidesa muscular i/o articular; també persones que tenen mals hàbits posturals a causa del tipus de feina (cal contrarestar les vuit hores asseguts a l’oficina); i també per a tots aquells que noten una pèrdua de moviment a mesura que avança el temps. A més, ajuda a disminuir els nivells d’estrès i d’ansietat, afavoreix la relaxació muscular i millora la coordinació general del cos.