Actualidad
Golf Costa Daurada

Noticias de Golf Costa Daurada

Pádel Nuestro, per primera vegada al Golf Costa Daurada, del 26 al 30 d’abril

El Tour Pádel Nuestro Tarragona aterrarà per primera vegada al Golf Costa Daurada dels dies 26 al 30 d’abril, amb l’organització d’un Open que promet ser tota una referència pels amants d’aquest esport.

A nivell de competició, l’Open estarà dividit en una fase de grups i una fase final. Tots els jugadors i jugadores gaudiran de tres partits al millor de dos sets i súper tie-break final amb punt d’or. Els campions de cada categoria s’emportaran un presuritzador de pilotes Pascal Boc 3B de la marca Bullpadel, mentre que els subcampions obtindran un necesser de la marca Siux.

Fora de les pistes, s’ha preparat un ampli ventall d’activitats lúdiques pensades per a jugadors de totes les edats. I el diumenge, la traca final,  amb un show cooking a càrrec del xef Pere Martínez.

La inscripció, oberta a tots els nivells, és de 23 euros pels socis del Golf Costa Daurada i de 25 euros pels no socis, s’haurà de tancar a la pàgina web oficial www.tourpadelnuestrotgn.es i tots els inscrits rebran un complet welcome pack format per una canyellera de la marca Siux, un grip, aigua i 10 euros de descompte per bescanviar a la botiga física de Pádel Nuestro a Tarragona.