Actualidad
Golf Costa Daurada

Noticias de Golf Costa Daurada

Pau Vidal, tercer classificat al Campionat de Catalunya Universitari de Tennis en individuals

Pau Vidal Fernández, jugador i entrenador de l’Escola de Competició de Tennis del Golf Costa Daurada, ha aconseguit una més que meritòria tercera posició en individuals al Campionat de Catalunya Universitari de Tennis disputat a les pistes del Centre Municipal de Tennis Vall d’Hebron.

Vidal, s’ha assegurat una de les places d’honor de la classificació després de guanyar les tres primeres eliminatòries disputades. A primera ronda s’ha desfet de Guillem Martin per un contundent 6 a 1 i 6 a 0. Als vuitens de final s’ha enfrontat a Víctor Gargallo, al qui ha superat en dos sets per 6 a 4 i 6 a 2. Als quarts de final s’ha emportat la victòria davant de Pepe Vilar, al qui ha guanyat en tres disputats sets per 6 a 3, 1 a 6 i 6 a 1. A les semifinals s’ha enfrontat a Nil Regas, jugador professional de tennis amb punts ATP , qui no ha donat opció al jugador de casa i s’ha acabat emportant la victòria i el campionat en categoria individual masculí.

Des del Golf Costa Daurada volem donar la enhorabona al Pau i a tot l’staff de l’Escola de Competició de Tennis per l’extraordinari resultat obtingut al torneig i per la gran tasca realitzada amb tots els membres de l’Escola al llarg de l’any.