Actualidad
Golf Costa Daurada

Noticias de Golf Costa Daurada

Pol Teruel, flamant Campió de Catalunya de Golf

Pol Teruel s’ha proclamat nou Campió de Catalunya de Golf en categoria infantil. El jugador del Golf Costa Daurada ha mostrat un excel·lent moment de forma i ha signat dues grans voltes (72 i 73 cops respectivament) que l’hi han permès coronar-se com el millor de la categoria amb 145 punts, vuit cops d’avantatge respecte al segon classificat del dia, Haritz Mendizábal.

El campionat, organitzat per la Federació Catalana de Golf a Infinitum Golf, ha comptat amb la presència de més d’un centenar de golfistes en categoria benjamí, aleví i infantil.

Sota la modalitat medalplay, tots els participants han hagut de completar dues jornades de joc que han reconegut a Fiona del Olmo com a millor jugadora de Catalunya en categoria infantil, a Álvaro González i Txell Alós en categoria aleví, i a Sergi Villalta i Iona Lage en categoria benjamí.

Des del Golf Costa Daurada volem donar l’enhorabona a tots els campions i campiones i en especial al jugador de la casa, Pol Teruel, per mostrar un cop més la seva vàlua.