Actualidad
Golf Costa Daurada

Noticias de Golf Costa Daurada

Presentat al Golf Costa Daurada el circuit Maximum Sónior de Pàdel

El Golf Costa Daurada ha acollit la presentació davant els mitjans de comunicació del nou circuit Maximum Sènior de Pàdel, una cita esportiva que es disputarà al Club dels dies 25 al 28 de novembre i que, atenent al calendari previst, també ho farà al Gimnàstic de Tarragona, Tennis Salou H2O, Tennis Tarragona, Tennis Reus Monterols i Global Padel Sports.

En el decurs de la presentació Marc Tarragó, director general del Golf Costa Daurada, ha explicat que “per nosaltres és molt important acollir aquest circuit ja que ens ajudarà encara més a convertir-nos en tot un referent a nivell nacional, també pel que fa als esports de raqueta”

“De fet, en breu ampliaren les actuals set pistes panoràmiques de pàdel amb tres més, en total en tindrem deu. I les de tennis, en dues més, en total en tindrem cinc. Aquesta nova fase d’inversions inclourà també la construcció d’un nou aparcament amb 170 places més. La qual cosa ens permetrà donar un servei òptim als actuals 2.300 socis, amb l’objectiu d’arribar als 3.000.”

A la foto, i d’esquerra a dreta, Xavi Pueyo, director de Pàdel, Tennis i del DIR Golf Costa Daurada; Marc Tarragó, director general del Golf Costa Daurada; Joan Bel, director de Maximum Pàdel Tour i Xavier Garcia, director general de l’empresa Garcia Riera i patrocinador principal d'aquest circuit.