Actualidad
Golf Costa Daurada

Noticias de Golf Costa Daurada

Prigent-Borràs i Sánchez-Vázquez s’emporten el Màximum Pàdel Tour del Golf Costa Daurada 

El Grand Slam Vesta, celebrat dels dies 11 al 19 de maig a les set pistes panoràmiques del Club, ha reunit fins a 260 jugadors repartits en cinc categories masculines i femenines.

La glòria esportiva, de la primera de les tres proves que Màximum Pàdel Tour organitzarà enguany al Golf Costa Daurada, ha estat per a Marina Vázquez i Carla Sánchez, en categoria femenina. Per la seva banda, Òscar Borràs i Adrià Prigent s’han imposat en categoria masculina.

Les campiones han derrotat a la final a la parella formada per Marina Rodríguez i Kátarin Carrasco per 6 a 4 i 6 a 2. Els campions, per la seva part, s’han emportat el títol després de superar a la final a la parella amfitriona: Xavi Pueyo i Àlex Abelló per 6 a 3 i 6 a 4.

Els guanyadors i guanyadores de les cinc categories masculines i femenines han rebut unes sabatilles de la marca Munich. Els subcampions i subcampiones s’han emportat un excel·lent pack prèmium de begudes Estrella Damm.

Un cop realitzat el lliurament de premis s’ha procedit a un sorteig de cinc motxilles, un paleter i una pala, tot de la marca Head, i dues caixes de cervesa Estrella Damm.

Màximum tornarà al Golf Costa Daurada el proper 8 de juny per celebrar el campionat Aerojump pels més petits de la casa. Mentre que del 17 al 25 d’agost organitzarà el segon Grand Slam de la temporada.

 

Totes les fotografies del Torneig les trobaràs aquí:

PÀDEL – MÀXIMUM PADEL TOUR 11/05 A 19/05