Actualidad
Golf Costa Daurada

Noticias de Golf Costa Daurada

Prop de 200 jugadors ja s’han inscrit a la Lliga de Pàdel Black Crown  

A gairebé un mes vista de que es doni el tret de sortida a la Lliga de Pàdel Black Crown, les inscripcions van disparades, amb prop de 200 jugadors i jugadores que ja han confirmat la seva assistència.

La nova Lliga començarà el 12 de febrer i clourà el 16 de juny. Oberta a tots els jugadors i jugadores, sigui quin sigui el seu nivell, la principal novetat d’enguany és que també s’hi poden inscriure els no socis del Club. Una fórmula que busca fomentar la competitivitat entre les diferents parelles amb enfrontaments apassionants i anivellats a les diferents categories que es disputaran: quatre masculines, tres femenines i tres mixtes

La segona gran novetat d’aquesta Lliga serà l’oportunitat de gaudir del pàdel sense preocupacions. I és que l’organització s’encarregarà de subministrar les pilotes a tots els partits.

Seran, doncs, cinc mesos, intensos i vibrants, que posaran a prova la regularitat i l’efectivitat de totes les parelles que s’animin a jugar el campionat social més prestigiós i esperat de tot l’any, disputat al millor de dos sets amb súper tie-break de desenllaç (a deu punts), en cas de ser necessari, i punt d’or.

Val a dir que totes les persones inscrites rebran un complet welcome pack en el que hi trobaran una dessuadora Black Crown i descomptes exclusius en els tractaments de salut del Club. Un 50 per cent de descompte en qualsevol tractament de fisioteràpia i un 15 per cent en la primera sessió de nutrició.

El preu de la inscripció, que cal formalitzar a través de Playtomic, l’aplicació oficial del Club, és de 35 euros pels socis i 45 euros per als no socis. I de 59 euros i 79 euros, respectivament, si es vol participar a dues categories.

Ja cal que t’afanyis en decidir la teva participació ja que les inscripcions es tancaran el proper 5 de febrer.