Actualidad
Golf Costa Daurada

Noticias de Golf Costa Daurada

Prop de 400 nens i nenes ja s’han inscrit al Stage d’Estiu del Golf Costa Daurada

Prop de 400 nens i nenes ja s’han inscrit al Stage d’Estiu del Golf Costa Daurada, una proposta de lleure única a les Comarques de Tarragona, per les més de 40 activitats diferents programades i l’entorn natural on es desenvolupen.

“Estem molt satisfets pel bon ritme que estem obtenint en les inscripcions, gràcies a les novetats previstes per enguany i també al prestigi i reconeixement de la nostra proposta, avalada per la bona feina realitzada en anteriors edicions” explica Xavi Pueyo, director de Pàdel, Tennis i DiR, qui afegeix que “la relació qualitat-preu és un altre dels nostres grans atractius”.

Així, doncs, dins de les més de 40 activitats programades, enguany hi tindran cabuda noves experiències com la Kings League, sortides extraordinàries fora del recinte esportiu del Club, com ara al Jungle Trek de Tamarit, la Banana Boat a la Platja Llarga de Tarragona o l’AeroJump Tarraco, als afores de Tarragona. També es tornarà a fer la Nit dels Estels i el Dia sobre rodes. A més d’incorporar una Competició de Globus.

Un programa que es completarà amb els elements distintius del Stage d’estiu del Golf Costa Daurada com són la pràctica de golf, tennis, pàdel i activitats multiesportives i de lleure.

I tot això passarà:

–        En un entorn natural únic de 40 hectàrees.

–        Amb la possibilitat de fer front a la calor amb les activitats aquàtiques que es duran a terme a la piscina d’aigua salina.

–        Aparcament gratuït pels pares quan vinguin a deixar i recollir els seus fills.

–        Ampli equip de monitors que vetllarà en tot moment pel benestar dels nens i joves.

–        Invitacions pels pares i mares per gaudir del DiR, Pàdel i iniciació al Golf al camp de pràctiques.

A més, oferirem serveis a mida de les necessitats dels pares:

–        Horaris d’acollida i recollida personalitzats.

–        Grups organitzats per edats i afinitats, però si els pares ens ho demanen farem coincidir el seu fill amb els seus amics en un mateix grup.

–        Pels àpats disposarem d’una nutricionista que vetllarà per la qualitat.

 

Enguany el Stage d’Estiu del Golf Costa Daurada tindrà una durada d’11 setmanes. Començarà el 25 de juny i clourà al 6 de setembre. I, com és habitual, està pensat per a nens, nenes i joves de 3 a 16 anys.