Actualidad
Golf Costa Daurada

Noticias de Golf Costa Daurada

Rafa Nadal rep als membres de l’equip SOLC/Golf Costa Daurada

Rafa Nadal ha rebut a Fernando García, David Fuentes, Gerard Bonachí, Nagore Acebal, Laura Gómez i Jordi Serrés, membres de l’equip SOLC/Golf Costa Daurada, que han disputat a la Rafa Nadal Academy el VIII Torneig Nacional Special Olympics Més que Tennis 2023, acompanyats per Serapi Colombo, director del SOLC; Xavi Pueyo, director de Pàdel, Tennis i DiR del Golf Costa Daurada i Àlex Ruiz, entrenador.

Aquesta és la tercera ocasió que l’equip es desplaça a Manacor, Mallorca, per participar a un campionat que aplega a jugadors vinguts de nou comunitats autònomes de l’Estat: Andalusia, Aragó, Astúries, Castella la Manxa, Castella Lleó, Catalunya, Madrid, Múrcia i València.

Pel que fa als resultats, Nagore va quedar tercera i Laura, segona de Quarta Categoria.

Gerard, quart; Fernando, segon i David, tercer de Tercera Categoria.

Jordi Serres, quart de Primera Categoria.

I Josep Tello, segon i Fran Oñate, primer de Tercera Categoria. Aquests dos jugadors procedien de les Comarques de Lleida defensant també els colors de Catalunya.

Val a dir que la participació de l’equip a aquest prestigiós Torneig  és possible gràcies a la Federació catalana d’esports per a persones amb discapacitat intel·lectual que ha convidat, una edició més, a l’equip SOLC/Golf Costa Daurada.