Actualidad
Golf Costa Daurada

Noticias de Golf Costa Daurada

Raisa Valero i Marina Mitjans guanyen el Campionat de Catalunya Doble 2024  

Raisa Valero i Marina Mitjans, del Golf Costa Daurada, han guanyat el Campionat de Catalunya Doble 2024 en categoria femenina. Mentre que en categoria masculina s’han imposat Mikhail Efremov, de l’Empordà Golf i Eric Casademont, del Real Club de Golf El Prat.

Dues intenses jornades de joc que s’han disputat al recorregut gironí de Torremirona Golf i que han obert la temporada oficial de competició de la Federació Catalana de Golf.

Molta emoció i igualtat en la categoria femenina que s’ha resolt amb el triomf de la parella del Golf Costa Daurada, en acabar amb 161 cops, amb voltes de 81 i 80 impactes.

El mateix resultat final han aconseguit Emma Artigas i Clara Martínez, del Empordà Golf, amb voltes de 76 i 85 cops, cosa que ha obligat a disputar un desempat entre les dues primeres parelles classificades, que finalment ha caigut del costat de les primeres.

Una primera competició de l’any de la FCGolf que ha resultat tot un èxit, amb una gran participació i que posa de manifest les ganes dels federats catalans de prendre part a les competicions oficials federatives.

Des del Golf Costa Daurada donem l’enhorabona a les parelles campiones i a totes les que han pres part al torneig.

 

Visualitza totes les fotografies del campionat aquí:

GOLF – CAMPIONAT DE CATALUNYA DOBLE 2024 22/01