Actualidad
Golf Costa Daurada

Noticias de Golf Costa Daurada

Rècord de participació a l’Intensiu de Pàdel

L’Intensiu de Pàdel del Golf Costa Daurada ha finalitzat amb totes les places exhaurides. El servei prèmium de la Secció de Pàdel ha superat totes les expectatives a l’assolir la xifra de gairebé mig centenar de participants.

L’Intensiu és un curs d’estiu que es programa sempre al mes juliol i s’adreça tant a socis com a no socis del Club. La varietat de nivells i la presència de tècnics experimentats i titulats per la Federació Catalana de Pàdel n’explica el seu èxit.

Així, doncs, dividit en dues franges horàries els participants han tingut l’oportunitat de millorar i consolidar les seves habilitats a dins de la pista. O bé tenir una primera presa de contacte amb un esport de raqueta com és el pàdel.

L’Intensiu del Golf Costa Daurada ha posat el punt i final a la temporada de l’Escola de Pàdel 2022-23, amb un gran èxit de participació. La direcció esportiva ja prepara el proper curs de l’Escola, que obrirà inscripcions el proper divendres 4 d’agost, per començar les classes el 4 de setembre