Actualidad
Golf Costa Daurada

Noticias de Golf Costa Daurada

Rècord de participació al 9è Torneig de Tennis Adaptat III Memorial Gerard Gibert

Golf Costa Daurada ha organitzat, amb gran èxit de participació, la tercera edició del Memorial Gerard Gibert9è Torneig de Tennis Adaptat, la que és, sens dubte, la jornada més emotiva de totes les que acull el calendari esportiu del Club.

Prop de cinquanta jugadors i jugadores amb capacitats diverses han gaudit i competit al llarg del matí a les tres pistes de terra batuda amb l’ajuda inestimable de més de trenta voluntaris. Al caliu dels tennistes s’hi ha sumat també el recolzament de tots els qui no s’han volgut perdre un esdeveniment que suposa un reconeixement a la superació i en aquest cas, també, un emotiu record al Gerard, l’amic que ens va deixar ara fa tres anys i a qui novament hem volgut retre homenatge.

En el terreny esportiu la competició s’ha dividit en cinc categories, en funció de l’habilitat de cada jugador amb la pilota: avançat masculí, avançat femení, intermedi masculí, inicial mixt i destresa.

Les categories masculines i femenines s’han jugat amb el format estàndard habitual d’un sol bot permès i amb les mesures reglamentàries de la pista. Els jugadors participants a la categoria inicial mixt han jugat amb tres quarts de pista i un sol bot permès. Els jugadors a l’activitat de destresa han gaudit de cinc tipus de proves diferents per posar a prova la seva habilitat amb la pilota: cops de dreta, revés, de volea i piloteig amb un jugador a pista.

Tots els participants han aconseguit una medalla i un diploma final com a reconeixement a l’esforç realitzat al llarg del matí.

 

RESULTATS

CATEGORIA AVANÇAT FEMENÍ

Primera classificada: Raquel Grados.

Segona classificada: Marta Gómez.

Tercera classificada: Rosana Moreno.

 

CATEGORIA AVANÇAT MASCULÍ

Primer classificat: Marc Julià

Segon classificat: Roger Cots.

Tercer classificat: Rafa Herruzo.

 

CATEGORIA INTERMEDI MASCULÍ 1

Primer classificat: Berni Sánchez.

Segon classificat: David Fuentes.

Tercer classificat: Josep Lluís Fernández.

 

CATEGORIA INTERMEDI MASCULÍ 2

Primer classificat: Gerard Bonachí.

Segon classificat: Ramon París.

Tercer classificat: Adrián Pérez.

 

CATEGORIA INICIAL MIXT

Primera classificada: AlmazSentre.

Segon classificat: Raimon Aldabó.

Tercer classificat: Antonio Terceño.

 

CATEGORIA DE DESTRESES

Primer classificat: Jordi Serrés.

Segona classificada: Meritxell Vallina.

Tercera classificada: Susana Cáceres.

 

El lliurament de premis ha comptat amb la presència de Xavi Pueyo, director de Pàdel, Tennis i DiR Golf Costa Daurada; Serapi Colombo, president del Club Solc; Berni Álvarez, conseller d’Esports i Educació de l’Ajuntament de Tarragona; Eduardo Sañudo, director general de VopakTerquimsa; Estefania Serrano, presidenta del Consell Esportiu del Tarragonès, Elisa Vedrina, vocal del Consell Esportiu del Tarragonès i Josep Córcoles, director tècnic del Consell Esportiu del Tarragonès.

Durant el lliurament de premis s’ha rendit un emotiu homenatge a la família del jugador Gerard Gibert i se’ls hi han fet entrega d’un distintiu.

Des del Golf Costa Daurada volem agrair la col·laboració dels amics del Club Esportiu Solc de Tarragona. A VopakTerquimsa com a patrocinador principal, que un any més ha recolzat aquesta iniciativa. I a Estrella Damm, Vallvé i City Net, pel seu suport.

Però, sobretot, a tots els qui amb la seva presència han fet possible aquest esdeveniment.

Aquí hi tens totes les fotos:

TENNIS – 9è TORNEIG TENNIS ADAPTAT III MEMORIAL GERARD GIBERT 19/05

Gràcies a tots els participants i als voluntaris per fer-ho possible!