Actualidad
Golf Costa Daurada

Noticias de Golf Costa Daurada

Rècord de participants al 8è Torneig de Tennis Adaptat II Memorial Gerard Gibert

Prop de mig centenar de tennistes s’han reunit al Golf Costa Daurada per gaudir i competir a la segona edició del Memorial Gerard Gibert, 8è Torneig de Tennis Adaptat.

Ha estat una de les jornades més emotives del calendari esportiu del Club, amb la presència d’uns quaranta jugadors i jugadores amb capacitats diverses. Al caliu dels tennistes s’hi ha sumat també el recolzament de tots els qui no s’han volgut perdre un esdeveniment que suposa un reconeixement a la superació i en aquest cas, també, un emotiu record al Gerard, l’amic que ens va deixar ara fa un parell d’anys i a qui novament hem volgut retre homenatge tant a ell com a la seva família.

En el terreny esportiu la competició s’ha dividit en quatre categories, en funció de l’habilitat de cada jugador amb la pilota: avançat masculí, avançat femení, mig mixt i destresa.

Les categories masculines i femenines s’han jugat amb el format estàndard habitual d’un sol bot permès i amb les mesures reglamentàries de la pista. Els jugadors participants a la categoria mig mixta han jugat amb tres quarts de pista i un sol bot permès. Els jugadors a l’activitat de destresa han gaudit de cinc tipus de proves diferents per posar a prova la seva habilitat amb la pilota: cops de dreta, revés, de volea i piloteig amb un jugador a pista.

Tots els participants han aconseguit una medalla i un diploma final com a reconeixement a l’esforç realitzat al llarg del matí.

 

RESULTATS

CATEGORIA AVANÇAT FEMENÍ

1era classificada- Raquel Grados

2na classificada – Marta Gómez

3era classificada –  Rosana Moreno

 

CATEGORIA AVANÇAT MASCULÍ

1r classificat – Roger Cots

2on classificat – Carlos Vaqué

3r classificat – Rafa Herruzo

 

CATEGORIA MIG MIXTE

1ra classificada – Almaz Sentre

2n classificat – David Fuentes

3r classificat – Albert Roca

 

CATEGORIA DE DESTRESES

1er classificat – Jordi Serrés

2n classificada – Meritxell Vallina

3r classificat – Jonatan Fernández

 

El lliurament de premis ha comptat amb la presència de Xavi Pueyo, director de Pàdel, Tennis i DiR Golf Costa Daurada; Serapi Colombo, director del Club Solc; Elvira Vidal, consellera de Capacitats Diverses de l’Ajuntament de Tarragona; Josep Forcadell, director comercial de Vopak Terquimsa i Maria Gazulla, directora Àrea Persones de Vopak Terkimsa.

Durant el lliurament de premis s’ha rendit un emotiu homenatge a la família del jugador Gerard Gibert i se’ls hi han fet entrega d’un distintiu.

Des del Golf Costa Daurada volem agrair la col·laboració dels amics del Club Esportiu Solc de Tarragona.  A Vopak Terquimsa com a patrocinador principal, que un any més ha recolzat aquesta iniciativa. I a Estrella Damm, Vallvé i City Net, pel seu suport.

Però, sobretot, a tots els qui amb la seva presència han fet possible aquest esdeveniment.

Pots veure totes les fotos del dia a: https://golfcostadaurada.com/galeria/tennis-8e-torneig-tennis-adaptat-ii-memorial-gerard-gibert-14-05/

Gràcies a tots els participants i voluntaris per fer-ho possible!