Reportatge de Tac 12 TV – Jocs Mediterranis

 

 

38 homes i 23 dones representaran 15 països diferents. La quantitat de participants ha superat les expectatives d’una modalitat que forma part del programa dels Jocs des de l’any 1983 però que fins ara s’ha desenvolupat amb competidors amateurs.

El Golf Costa Daurada és la seu d’una competició que s’allargarà durant 4 dies. Això significa que caldrà completar 72 forats, 4 vegades el nou recorregut. I és que serà la primera competició des del canvi i adequació de 5 forats del circuit.

Des del club afirmen que la resposta dels Comitès Olímpics envers el golf supera qualsevol previsió i que la inscripció de 15 països és tot un èxit, si tenim en compte la presència irregular d’aquest esport a la Mediterrània. Cada comitè pot inscriure 3 jugadors i 3 jugadores.

La proximitat al calendari d’alguns dels principals Opens de la temporada impossibilita la inscripció de jugadors mediàtics però es preveu comptar amb professionals pròxims al Top 200 mundial. El golf forma part del programa mediterrani des del 1983 i també de l’olímpic des de Rio 2016. Justament l’any 83 el creador d’aquest camp, Alfonso Vidaor, va aconseguir el bronze.

El Costa Daurada compta amb un camp d’unes 50 hectàrees, acumula 35.000 visites anuals i en poques setmanes estrenarà un espai amb pistes de pàdel per complementar el golf, el pitch and putt i per definir la coneguda com a Ciutat Esportiva.

Font: Tac 12 TV
http://www.tac12.tv/tarragona/arxiu-tarragona/item/3483-el-golf-de-tarragona-2018-comptara-amb-jugadors-professionals-per-primer-cop-a-la-historia-dels-jocs-mediterranis

 

Reportatge de Tac 12 TV Tarragona

38 hombres y 23 mujeres representarán 15 países diferentes. La cantidad de participantes ha superado las expectativas de una modalidad que forma parte del programa de los Juegos desde el 1983 pero que hasta ahora se ha desarrollado con competidores amateurs.

El Golf Costa Daurada es la sede de una competición que se alargará durante 4 días. Esto significa que habrá que completar 72 hoyos, 4 veces el nuevo recorrido. Y es que será la primera competición desde el cambio y adecuación de 5 nuevos hoyos del recorrido.

Desde el club afirman que la respuesta de los Comités Olímpicos hacia el golf supera cualquier previsión y que la inscripción de 15 países es todo un éxito, si tenemos en cuenta la presencia irregular de este deporte en el Mediterráneo. Cada comité puede inscribir 3 jugadores y 3 jugadoras.

La proximidad en el calendario de algunos de los principales Opens de la temporada imposibilita la inscripción de jugadores mediáticos pero se prevé contar con profesionales próximos al Top 200 mundial. El golf forma parte del programa mediterráneo desde 1983 y también del olímpico desde Río 2016. Justamente en el año 83 el creador de este campo, Alfonso Vidaor, consiguió el bronce.

El Costa Daurada cuenta con un campo de unas 50 hectáreas, acumula 35.000 visitas anuales y en pocas semanas estrenará un espacio con pistas de pádel para complementar el golf, el pitch and putt y para definir la conocida como Ciudad Deportiva.