Actualidad
Golf Costa Daurada

Noticias de Golf Costa Daurada

Sanmartí/Sans i Cortiles/Castelló guanyen el Súper Gran Slam de Pàdel del Golf Costa Daurada

Les pistes panoràmiques del Golf Costa Daurada Tarragona han acollit la tercera prova del Súper Gran Slam del Circuit Català de la Federació Catalana de Pàdel, una cita esportiva que ha estat seguida per prop d’un miler d’aficionats.

 

Un escenari que ha comptat amb la participació de més de 250 jugadors durant els set dies de competició i que ha repartit fins a 7.000 euros en premis, convertint-se en el torneig federat de major dotació econòmica realitzat enguany a les Comarques de Tarragona. 

 

En la vessant esportiva, la parella femenina formada per Anna Cortiles i Jessica Castelló ha aconseguit el Campionat de Primera Femenina després de superar a la parella formada per Ainara Pozuelo i Lara Tena. Una final molt igualada i disputada des del primer set, on les caps de sèrie número quatre del rànquing català han venut molt cara la seva derrota. Cortiles-Castelló, que han aconseguit sobreposar-se a un primer set en contra, han aconseguit la victòria final per un tanteig de 4-6, 6-3 i 6-4 en prop de dues hores de partit.

 

La final de Primera Masculina també ha mantingut la mateixa tònica i desenllaç que la final femenina. I és que els primers cap de sèrie i favorits a emportar-se el torneig, Tonet Sans i Enric Sanmartí, han hagut de capgirar un primer set en contra davant de la parella número dos del quadre, Roger Aromí i Ferran Insa. Els número u, però, han fet valdre l’etiqueta de favorits i han aconseguit aixecar un marcador desfavorable per acabar emportant-se la final per 2-6, 6-1 i 6-2. 

 

A Tercera Masculina els campions del torneig han estat Xavi Pueyo i Raúl Hernández, que s’han imposat per 6-3 i 6-1 davant de Sergio Rodríguez i Francisco Jesús Fernández. A Tercera Femenina, Erika Mesa i Aina Porta han aconseguit la victòria després de guanyar la final per 6-1 i 6-0 a Elisenda Sans i Dalia Acosta. Finalment, a Quarta Masculina els campions han estat Manuel Pérez i Nil Rodríguez, superant per 4-6, 6-2 i 6-4 als finalistes, Ricard Rodríguez i Francesc Xavier Peregrino.

 

Les finals de diumenge han posat el punt i final a set dies de competició, amb prop d’un miler d’aficionats que han passat durant tota la setmana per les instal·lacions del Golf Costa Daurada a veure les millors pales del territori català. L’entrega de trofeus ha comptat amb la presència d’Elga Molina, vocal de la Federació Catalana de Pàdel (FCP) al Camp de Tarragona; de Meritxell Ibáñez, directora esportiva de la FCP i de Xavi Pueyo, director de Pàdel, Tennis i del DiR Golf Costa Daurada.

 

Si vols veure totes les fotografies del Torneig pots fer clik aquí