Actualidad
Golf Costa Daurada

Noticias de Golf Costa Daurada

Sanmartí/Sans i Guinart/Pujals guanyen el Súper Gran Slam de Pàdel del Golf Costa Daurada

Les set pistes panoràmiques del Golf Costa Daurada han acollit del 17 al 23 de juliol la tercera prova del Súper Gran Slam del Circuit Absolut Català de la Federació Catalana de Pàdel.

Una cita esportiva que ha estat seguida per prop d’un miler d’aficionats durant tota la setmana i que ha comptat amb la participació de prop de 250 jugadors i jugadores.

Fins a 7.000 euros en premis s’han repartit en el segon torneig federat de major dotació econòmica de tots els que es disputen al calendari esportiu del pàdel català.

En la vessant esportiva, la parella femenina Marina Guinart i Sara Pujals s’ha proclamat campiona després de superar per 6 a 4 i 7 a 6 a Sandra Bellver i Lara Tena. És tracta del segon títol de Súper Gran Slam de l’any per la parella número u del rànquing català.

La final de Primera Masculina ha mantingut la mateixa tònica que la final femenina, amb gran igualtat en el marcador durant tot el primer set. Els primers cap de sèrie i favorits a emportar-se el torneig, Tonet Sans i Enric Sanmartí, han hagut de suar de valent per certificar per tercer any consecutiu el títol com a millor parella masculina de la prova. Un resultat de 7 a 5 i 6 a 1 ha permès a la parella guanyadora aixecar el seu segon títol de Súper Gran Slam de la temporada després de l’assolit al CE Valldoreix.

La Tercera Masculina ha comptat amb la presencia de dos jugadors del Golf Costa Daurada. Àlex Abelló i Daniel Ramos, que arribaven a la final després de superar quatre partits a les rondes classificatòries. Finalment, la victòria ha anat a parar a mans de la parella formada per Carlos Gilabert i Ferran Cid, que s’han endut el títol com a millor parella masculina de la categoria després de dos disputats i igualats sets.

Les finals de diumenge han posat el punt i final a set dies de competició, amb moltes cares conegudes que han passat durant tota la setmana per les instal·lacions del Golf Costa Daurada a veure les millors pales del territori català.

L’entrega de trofeus ha comptat amb la presència de Felip Ródenas, president de la Federació Catalana de Pàdel; Meritxell Ibáñez, directora esportiva; Marcos Meury, director gerent del Golf Costa Daurada; Miquel Curto, de Curto Advocats, patrocinador de la prova; Xavi Pueyo, director de Pàdel, Tennis i DiR Golf Costa Daurada; Albert Nogueras, director general de la FCP i Ramon Torra, delegat territorial per Tarragona de la FCP.

 

Consulta totes les fotografies del Super Gran Slam del Golf Costa Daurada:

PÀDEL – III SUPER GRAN SLAM FCP 17/07 A 23/07