Actualidad
Golf Costa Daurada

Noticias de Golf Costa Daurada

Saps fer allioli? Tens ganes de festa?

El dissabte 10 de desembre et preparem un còctel explosiu amb tots els condiments necessaris per no defraudar-te. I és que celebrarem la Festa Social de Nadal amb dues propostes innovadores i espectaculars per a tots els públics. 

Començarem a les 12 del matí amb el I Concurs d’Allioli de Nadal. Porta el teu morter i demostra’ns la teva habilitat per preparar una de les salses més típiques del país i que ve de gust tot l’any. Un jurat decidirà el guanyador final, que s’emportarà un regal molt suculent: sis mesos de quota gratuïta a triar entre les nostres seccions de Pàdel, Tennis, DiR o Pitch&Putt.

Per cert, la festa és per a tots els socis, tant si preparen allioli, com si no.

Posteriorment, a les 13 hores realitzarem la degustació d’arròs negre que ens prepararà el xef Pere Martínez, amb els millors alliolis del concurs d’acompanyament.

I per últim, el discjòquei Jose Rodríguez, amb reconeguda experiència al sector, farà les delícies de tots els participants i assistents a l’acte amb una actuació que combinarà la rumba i l’alegria per convertir el Golf Costa Daurada en tota una festa.

Cada assistent a l’activitat gaudirà de dues consumicions de cerveses o vermut i un tast d’arròs negre i allioli per només tres euros. A més, entrarà al sorteig d’una entrada doble per anar a veure la final del World Pàdel Tour Master Final al Palau Sant Jordi de Barcelona el proper 18 de desembre.

Què? Vens?