Actualidad
Golf Costa Daurada

Noticias de Golf Costa Daurada

Seguim tenint equip de pitch & putt entre els millors de Catalunya

L’Equip Sènior de Pitch & Putt del Golf Costa Daurada ha aconseguit certificar la permanència, una temporada més, entre els vuit millors equips de la zona oest de l’Interclubs, que organitza la Federació Catalana de Pitch & Putt. 

L’última prova del calendari, disputada a les instal·lacions del Bon Àrea Fundació Sport de Guissona va servir a l’equip capitanejat per Jesús Sánchez per obtenir una quarta posició a la classificació general.

Per la seva banda, l’equip barceloní del Roc 3 va aconseguir el triomf final a la classificació per davant de l’equip vilanoví de Portal del Roc i l’equip barceloní de Can Mascaró. Pitjor sort va patir l’equip amfitrió del Bon Àrea i l’equip tarragoní de Cambrils, que van perdre la categoria.

La jornada va finalitzar amb el tradicional dinar de cloenda i l’entrega d’un pernil a cadascun dels equips participants.

Com a fet destacat, Marta Figueras, jugadora de l’equip del Golf Costa Daurada, es va convertir en l’única en aconseguir dos hole in one al llarg de la temporada. 

 

Classificació general: 

1r Roc 3.

2n Portal del Roc.

3r Can Mascaró.

4t Golf Costa Daurada. 

5è Can Rafael.

6è Penedès Can Rafael.

7è Bon Àrea.

8è Cambrils.

Components de l’equip del Golf Costa Daurada: Genís Sánchez, Jaume Breso, Heribert Bernat, Jesús Estébanez, Josep Maria Vico, Ángel Feijoo, Cristóbal Teruel, Óscar Rovira, Pepe Sánchez, Juan Sánchez, Marta Figueras, Francisco Javier Rubió, Joan Ramón Vico i Joan Monzó. 

Capità: Jesús Sánchez Iranzo. 

 

Per veure més fotos: https://golfcostadaurada.com/galeria/pitchputt-interclubs-senior-20-10/