Actualidad
Golf Costa Daurada

Noticias de Golf Costa Daurada

Sense sort a les Intersèries de Catalunya de pàdel 

L’Equip Femení de Pàdel, en categoria 500 i l’Equip Masculí A de pàdel, en categoria 1000 del Golf Costa Daurada, es queden a les portes de la final a la fase intersèries de Catalunya, de les Sèries Nacionals de Pàdel, SNP.

Un resultat que deix els dos equips de casa sense l’opció de participar a la Fase Internacional de la competició a València, on hi aniran els millors equips de cada comunitat autònoma i els campions de Suècia, Finlàndia, Itàlia i Portugal.

Val a dir que l’Equip Femení va caure amb honor davant del Pàdel Blanes A, en una disputada eliminatòria a les instal·lacions de l’Aurial Indoor Sabadell, decidida per petits detalls. Una temporada de somni que finalitza amb l’ascens a categoria 1000.

Per la seva banda, l’Equip Masculí es va quedar amb la mel als llavis després de caure a l’eliminatòria de semifinals davant els barcelonins del City Sports, per un tanteig final de 7 a 5. Els nostres, campions de Fase Regular de la competició, competiran la temporada vinent amb els millors clubs de les Comarques de Tarragona després d’assolir l’ascens a la màxima categoria de la competició, Gran Slam.