Actualidad
Golf Costa Daurada

Noticias de Golf Costa Daurada

S’esvaeix el somni de l’ascens dels equips sènior de pàdel 

L’Equip Femení i l’Equip Masculí Sènior de Pàdel del Golf Costa Daurada han caigut derrotats a la primera eliminatòria del Campionat de Catalunya.

Les jugadores, capitanejades per l’Esther Felip, han estat superades per les barcelonines del Club Tennis La Salut, que s’ha emportat l’eliminatòria per un tanteig final de 4 a 1. Per la seva banda, els jugadors tampoc han pogut superar la fase inicial i s’han vist superats pel The Club Pàdel Manresa.

El Campionat, que s’ha disputat per segon any consecutiu a les pistes del Tarragona Pàdel Indoor ha comptat amb la participació de 34 equips d’arreu del territori català. El Club Tennis Tarragona, en categoria femenina, i el Reial Club de Polo, en masculina, s’han coronat com a millors equips veterans de Catalunya.

Com ja és tradició, el Campionat de Catalunya Sènior per equips alça el teló dels diferents Campionats de Catalunya per Equips que es disputen al llarg de l’any. Així, del 12 al 19 de febrer l’equip masculí del Golf Costa Daurada disputarà el Campionat de Catalunya Absolut per equips de cinquena categoria al Tennis Club Badalona.