Actualidad
Golf Costa Daurada

Noticias de Golf Costa Daurada

Si t’agrada la bicicleta de muntanya has de venir a la Bike Fest 

Si t’agrada la bicicleta de muntanya t’esperem l’11 de març a les 10 hores a la primera Bike Fest del Golf Costa Daurada, un esdeveniment social i esportiu únic en el que et presentarem el Bike Point del Club, un punt de trobada on podràs llogar bicicletes i ebikes, programar sortides, reparar la teva bicicleta…

Però la Bike Fest serà molt més: exposarem les darreres novetats de les gammes Lapierre i Intense, descobriràs les bicis que estaran en lloguer, sortejarem regals entre tots els assistents, obrirem la food truck i oferirem fideuà i beguda a tots els assistents.

Per cert, molt important, t’esperem degudament equipat/da i amb la teva bicicleta ja que a la Bike Fest no només es mirarà, es menjarà, es beurà i es guanyaran regals, sinó que també anirem en MTB, tot compartint bon rotllo i experiències en una ruta per a tots els públics. I no pateixis per quin sigui el teu nivell, hem projectat dos circuits per tal de que escullis el que més t’encaixi, tot recorrent els espectaculars corriols i camins que envolten el Golf Costa Daurada.

Vine a gaudir del món de la bici, vine a gaudir d’un matí d’esport amb els qui, com tu, estan enamorats de les sensacions que només et dona una MTB.

Inscriu-te a https://forms.gle/WDwrzApvWwsruGo2A