Actualidad
Golf Costa Daurada

Noticias de Golf Costa Daurada

Solteco recolza el Pla de Sostenibilitat del Golf Costa Daurada  

El camí cap a la gestió sostenible dels recursos, el reciclatge i la lluita per una economia més neta i verda està donant cada cop més protagonisme a empreses que són autèntics referents dins els seus respectius camps d’actuació.

Aquest és el cas de Solteco, una firma líder i pionera a Europa en la fabricació de nous productes sostenibles a partir de la transformació de plàstics no reciclables o de difícil reciclabilitat, el que suposa una intel·ligent i respectuosa aplicació de la denominada economia circular.

Doncs bé, els propietaris de Solteco i els de Reciklos, la comercialitzadora dels productes de Solteco, han visitat el Golf Costa Daurada per posar de manifest el seu compromís amb el Club i ajudar-nos en la implementació de l’ambiciós Pla de sostenibilitat que estem impulsant.

De moment, amb gairebé 1.300 quilograms de plàstic de rebuig, procedents del Golf Costa Daurada, i que havien de ser incinerats o enterrats, s’ha construït la nova caseta d’aixopluc del camp de pràctiques.

Així mateix, poc més de 1.500 quilograms de plàstic reciclat s’han convertit en els nous pals de tancament que delimiten el camí del Pitch & Putt.

Al Golf Costa Daurada estem compromesos amb la sostenibilitat, la cura pel medi ambient i la lluita contra els efectes del canvi climàtic, per la qual cosa continuarem treballant i invertint en el reciclatge i la utilització de materials cent per cent sostenibles i respectuosos amb l’entorn.

A la foto, Marcos Meury, director gerent del Golf Costa Daurada amb José Vicente Sainz y Marc Conesa.