Actualidad
Golf Costa Daurada

Noticias de Golf Costa Daurada

Som la seu oficial del Campionat de Catalunya de Golf de 2ª, 3ª i 4ª Categoria Masculina

El Golf Costa Daurada es prepara per un cap de setmana ple d’emocions els dies 11 i 12 de maig. I és que la competició federada torna al camp tarragoní, amb rècord d’inscripcions, per celebrar el Campionat de Catalunya Individual de Golf de segona, tercera i quarta categoria masculina.

Destacar que el campionat es dividirà en tres categories. Els federats amb hàndicap comprès entre 4,5 a 11,4 competiran pel títol de segona categoria. Els jugadors amb hàndicap 11,5 a 18,4 buscaran el trofeu de campió de tercera i els golfistes amb hàndicaps entre 18,5 i 26,4 participaran al campionat de quarta categoria.

Tots ells hauran de recórrer 36 forats durant les dues jornades de joc, sota la modalitat de joc stroke play scratch individual i des dels tees de sortida grocs.

L’organització, que té reservades 40 places per als de segona categoria, altres 40 per als de tercera i 40 més per als de quarta, estima que seran més de 150 els golfistes que hi participaran.

Una cita que posa de manifest l’enorme interès per participar en aquest campionat, que convertirà al Golf Costa Daurada en l’epicentre del golf català durant dos dies.

Des d’aquí volem desitjar molta sort als participants!