Actualidad
Golf Costa Daurada

Noticias de Golf Costa Daurada

Terror, castanyes i moscatell al Golf Costa Daurada

Res millor que unes castanyes calentes i un bon raig de moscatell per treure’t la por del cos. Aquesta és la proposta que t’hem preparat per aquest divendres 28 d’octubre al Golf Costa Daurada en el marc d’un Halloween molt especial. 

Així que, si vols compartir l’experiència amb intensitat, vesteix-te terroríficament i prepara’t per gaudir de tot un seguit d’activitats dirigides i un torneig de pàdel, tot molt tematitzat per a l’ocasió.

Els actes previstos començaran amb el Scary Tonifica’t, a les 9,30 hores. Posteriorment, a las 10,30 hores, es donarà pas al Killer Spinning, una classe ideada pels amants de les bicis. Zombieland Zumba, també a les 10,30 hores, dirigida als apassionats de la pistes de ball. El Mortal Body Combat posarà el punt i final a les activitats de la secció de fitness del Club, a partir de les 18,15 hores.

La jornada però, no acabarà aquí, sinó que continuarà amb el Torneig Express de Pàdel, que arrencarà a les 17,30 hores. Al welcome pack els assistents hi trobaran castanyes, moscatell, un overgrip de la marca SIUX, una invitació per al DiR Golf Costa Daurada i tres tiquets de cervesa per consumir en el transcurs de la competició. Els guanyadors de cada categoria s’emportaran una ampolla de vi, medalla i un pot de pilotes.

La organització també obsequiarà la disfressa més original i espectacular de totes les que s’hagin vist a les activitats dirigides i a les pistes de pàdel. 

Les inscripcions cal formalitzar-les a l’app My DiR, per les activitats del gimnàs, i a Playtomic, pel torneig de pàdel. A més, tots els participants que ho desitgin, per només 5 euros tindran cervesa i un entrepà d’hamburguesa o llonganissa.