Actualidad
Golf Costa Daurada

Noticias de Golf Costa Daurada

T’esperem al torneig solidari de pàdel La Nineta dels Ulls

El divendres 28 de juliol tenim una cita molt especial al calendari de competicions del Golf Costa Daurada. I és que de les 18 a les 23 hores, acollirem la primera edició del torneig solidari de pàdel La Nineta dels Ulls.

Una jornada esportiva, social i solidària amb la que volem donar a conèixer la retinoblastoma, una malaltia que pateixen alguns infants i que es detecta, entre d’altres proves, per anomalies a la nineta dels ulls.

En aquest torneig hi podran participar jugadors i jugadores de diferents nivells i la recaptació anirà destinada, íntegrament, a lluitar contra aquesta malaltia. A més, s’habilitarà una fila zero per tal de que els interessats que ho desitgin puguin fer les seves aportacions econòmiques.

Amb el pagament dels 20 euros de la inscripció cada participant tindrà garantits tres partits, un mojito, cervesa, una samarreta commemorativa, premis de Vins Julià pels campions de les diferents categories, una entrada doble per gaudir al spa Aquum de La Pineda i, a més, un sorteig de regals en finalitzar la prova.

El torneig es disputarà amb punt d’or, amb una fase de grups i una fase eliminatòria. Les inscripcions ja es poden formalitzar a Playtomic, l’app oficial del Club.

Una vegada més, gràcies per la teva solidaritat!

Inscripcions:  https://playtomic.io/tournaments/dd5133ef-560f-455a-a7d7-cf655f142d4c