Actualidad
Golf Costa Daurada

Noticias de Golf Costa Daurada

T’esperem al torneig solidari de pàdel La Nineta dels Ulls

El proper dissabte 5 de novembre tenim una cita molt especial al calendari de competicions del Golf Costa Daurada. I és que, a partir de les 16 hores, acollirem la primera edició del torneig solidari de pàdel La Nineta dels Ulls. 

Una jornada esportiva i solidària amb la que volem donar a conèixer la retinoblastoma, una malaltia que pateixen alguns infants i que es detecta, entre d’altres proves, per anomalies a la nineta dels ulls.

En aquest torneig hi podran participar jugadors i jugadores de diferents nivells i la recaptació anirà destinada, íntegrament, a aquesta causa solidària. A més, s’habilitarà una fila zero per tal de que els interessats puguin fer la seva donació. 

Amb el pagament dels 20 euros de la inscripció cada participant tindrà garantits tres partits, beguda, cervesa i entrarà en un gran sorteig de regals al finalitzar la prova. El torneig es disputarà amb punt d’or, amb una fase de grups i una fase eliminatòria i les inscripcions ja es poden formalitzar a Playtomic, l’app oficial del Club. 

Una vegada més, gràcies per la teva solidaritat!

 

Inscripcions: https://playtomic.io/tournaments/804a4848-7545-49f1-8a9e-15582968e956