Actualidad
Golf Costa Daurada

Noticias de Golf Costa Daurada

Tres equips de pàdel aconsegueixen el bitllet per la Copa Catalunya

Els equips de pàdel del Golf Costa Daurada tornen a estar d’enhorabona. Concretament tres, el Femení A, el Femení B i el Masculí A de Lliga Catalana, que han aconseguit una treballada i merescuda classificació per la fase pre-prèvia de la Copa Catalunya, que organitza la Federació Catalana de Pàdel.

 

Una fita que tant sols assoleixen els quatre millors equips de cada grup i ells, per segon any consecutiu, ho han aconseguit, certificant el bon moment de forma del Golf Costa Daurada.

 

La fase pre-prèvia, que es jugarà durant els primers dos caps de setmana del mes de maig, premiarà els millors equips de cada província amb el pas a la fase prèvia. Unes eliminatòries que es preveuen molt igualades entre els equips classificats i que es disputaran a un únic enfrontament.

 

La fase prèvia, prevista pel cap de setmana del 27 al 29 de maig, es convertirà en el darrer pas abans d’assolir la fase final de la Copa Catalunya i enfrontarà els millors equips tarragonins amb els millors equips lleidatans. El premi: formar part dels vuit millors equips de Catalunya.

 

La fase final de la Copa Catalunya es jugarà a Barcelona els dies 4 i  5 de juny i servirà per coronar el millor equip català de cada categoria. Els campions de Copa jugaran la Fase Nacional de Lligues Autonòmiques, on hi participaran els guanyadors de cada comunitat autònoma.