Actualidad
Golf Costa Daurada

Noticias de Golf Costa Daurada

Tres equips del Golf Costa Daurada disputaran l’Interclubs de Pitch & Putt 2024

La nova temporada de pitch & putt arriba farcida de novetats. I és que els tres equips que representen del Golf Costa Daurada a la 29ena edició del Campionat de Catalunya per equips de Pitch & Putt Interclubs 2024 debutaran el cap de setmana del 27 i 28 de gener.

L’equip Golf Costa Daurada, liderat per Toni Del Águila a la Segona Divisió Oest, buscarà per segon any consecutiu situar-se a les places d’honor de la classificació. La competició arrancarà al camp barceloní del Roc 3, on hi tindrà lloc la primera prova de l’any.

Per la seva banda, l’equip Paulson AM Costa Daurada, enquadrat a la Tercera Divisió Oest, s’estrenarà a la categoria del camp barceloní del Pitch and Putt Portal del Roc.  

I per últim, l’equip dels Puputs del Golf Costa Daurada del grup u de la Quarta Divisió Centre Sud obrirà la temporada al Pitch and Putt del Vendrell.

Fins a 12 jugadors i jugadores prendran part en aquest campionat per equips que s’allargarà fins al cap de setmana del 21 i 22 de setembre i constarà de vuit proves.

La nova edició comptarà amb vuit jugadors i jugadores a cada prova que competiran sota la modalitat medalplay scratch, on puntuaran les tres millors targetes i es descartarà la pitjor. I dues partides per parelles fourball medalplay scratch, on puntuarà la millor parella.