Trobada amb FC Pitch&Putt

El camp de Pitch & Putt de la Ciutat Esportiva Tarragona i El Catllar ajudarà a fer créixer aquest esport al territori

La construcció d’un camp de Pitch&Putt a la Ciutat Esportiva Tarragona i El Catllar ajudarà a fer créixer aquest esport al Camp de Tarragona. En una visita recent per conèixer el projecte i veure les obres, el president de la Federació Catalana de Pitch&Putt, Jordi Torrent, ha explicat que «el projecte és interessant i ambiciós, i un camp d’aquestes característiques ajudarà a fomentar molt més el nostre esport i augmentar el número de llicències actuals a Tarragona, que són de 525».

El nou camp de Pitch&Putt estarà enllestit entre els mesos d’octubre i novembre. Constarà de 18 forats i la seva configuració permetrà que els jugadors i jugadores puguin dur a terme el circuit que començarà i acabarà a la casa club. A més, des de la la Ciutat Esportiva Tarragona i El Catllar hi ha la voluntat per crear escola entre els més petits per fomentar la pràctica del Pitch&Putt i també del golf. Actualment els jugadors disposen de 9 forats de Pitch&Putt rústic per gaudir d’aquest esport per només 5 euros.

La trobada amb la Federació Catalana de Pitch&Putt ha comptat amb la presència de Joan Monzó, director general de la Ciutat Esportiva Tarragona i El Catllar, d’Agustí Mallol, assessor del projecte; de Florenci Magriñà, secretari de la Federació Catalana de Pitch&Putt i de David Solé, el gran jugador tarragoní de l’especialitat, campió del món l’any 2006 i sotscampió d’Europa el 2007.

A més del camp de Pitch&Putt, la Ciutat Esportiva Tarragona i El Catllar disposarà també de 7 pistes de pàdel d’última generació, un gimnàs DiR i una piscina. L’objectiu és ser un referent per la pràctica esportiva per les famílies de Tarragona, pel sector turístic i, en definitiva, obrir-lo a tota la ciutadania.

 

 

El campo de Pitch & Putt de la Ciutat Esportiva Tarragona i El Catllar ayudará a hacer crecer este deporte en el territorio

La construcción de un campo de Pitch & Putt en la Ciudad Deportiva Tarragona y El Catllar ayudará a hacer crecer este deporte en el Camp de Tarragona. En una visita reciente para conocer el proyecto y ver las obras, el presidente de la Federación Catalana de Pitch & Putt, Jordi Torrent, explicó que «el proyecto es interesante y ambicioso, y un campo de estas características ayudará a fomentar mucho más nuestro deporte y aumentar el número de licencias actuales en Tarragona, que son de 525 ».

El nuevo campo de Pitch & Putt estará listo entre los meses de octubre y noviembre. Constará de 18 hoyos y su configuración permitirá que los jugadores y jugadoras puedan llevar a cabo el circuito que comenzará y terminará en la casa club. Además, desde la la Ciudad Deportiva Tarragona y El Catllar existe la voluntad para crear escuela entre los más pequeños para fomentar la práctica del Pitch & Putt y también del golf. Actualmente los jugadores disponen de 9 hoyos de Pitch & Putt rústico para disfrutar de este deporte por sólo 5 euros.

El encuentro con la Federación Catalana de Pitch & Putt ha contado con la presencia de Joan Monzó, director general de la Ciudad Deportiva Tarragona y El Catllar, de Agustí Mallol, asesor del proyecto; de Florenci Magriñà, secretario de la Federación Catalana de Pitch & Putt y de David Solé, el gran jugador tarraconense de la especialidad, campeón del mundo en 2006 y subcampeón de Europa en 2007.

Además del campo de Pitch & Putt, la Ciudad Deportiva Tarragona y El Catllar dispondrá también de 7 pistas de pádel de última generación, un gimnasio DiR y una piscina. El objetivo es ser un referente para la práctica deportiva para las familias de Tarragona, para el sector turístico y, en definitiva, abrirlo a toda la ciudadanía.