Actualidad
Golf Costa Daurada

Noticias de Golf Costa Daurada

Una trentena de runners corren la Sant Silvestre del Golf Costa Daurada

Una trentena de runners, han tancat la temporada outdoor del Golf Costa Daurada pujant a Sant Simplici, en el marc de la tradicional cursa de Sant Silvestre, que ha organitzat el Club per quart any consecutiu.

En total han estat set quilòmetres durant els quals la competició contra el cronòmetre no ha estat pas el més rellevant, sinó que ha destacat l’ambient festiu i social per fer pinya al voltant del running, una activitat esportiva que, de cara a l’any vinent, incorporarà força novetats centrades en ampliar el nombre de participants, prendre part a més curses i incorporar-hi les divisions de nutrició, fisioteràpia, i exercicis específics i personalitzats al DiR Golf Costa Daurada.

Per aconseguir-ho, ens hi ajudarà Natàlia Rodríguez, professional amb una àmplia experiència en l’atletisme i fitxatge estrella de la temporada 2023, que treballarà  per posar a punt tots els runners, sigui quin sigui el seu nivell i objectius. Això passarà a partir de l’11 de gener. I les classes tindran lloc els dijous a les 17,30 hores i els dissabtes a les 9,30 hores.

Des del Golf Costa Daurada volem agrair el compromís de Toni Navarrete, Natalia Rodríguez i Sergio Guijarro a l’hora d’impulsar aquesta secció.