Actualidad
Golf Costa Daurada

Noticias de Golf Costa Daurada

Victòria i liderat del Golf Costa Daurada a l’Intercamps de Pitch & Putt

L’Equip Sènior de Pitch & Putt del Golf Costa Daurada ha segellat una excel·lent actuació a la setena prova del Campionat de Catalunya per Equips Sènior Intercamps de la Primera Divisió del Grup Oest, celebrada al camp barceloní del Pitch & Putt Portal Del Roc .

L’equip de casa ha obtingut una més que meritòria tercera posició a la classificació scratch, després d’empatar amb l’equip Roc 3 Vermell, segon classificat, amb 123 punts que el deixa molt a prop de la quarta plaça de la general.  En categoria hàndicap, l’equip tarragoní ha superat al Mulligan Can Mascaró després de sumar 12 punts d’avantatge que el situen primer a la classificació a falta d’una jornada per concloure el Campionat.

Menció especial per Juan Ramón Vico i Josep Martínez, que s’han convertit en la segona millor parella del dia amb 42 punts. Esteve Martí, jugador del Golf Costa Daurada, ha aconseguit executar amb èxit un Hole In One al forat 18.

La vuitena i darrera prova del calendari tindrà lloc a Oller del Mas Pitch & Putt amb l’objectiu d’assaltar la quarta posició a la classificació general i mantenir la primera posició en hàndicap.