Actualidad
Golf Costa Daurada

Noticias de Golf Costa Daurada

Vine a gaudir d’una classe gratuïta de pàdel o tennis del 4 al 8 de setembre

Les Escoles de Pàdel i Tennis del Golf Costa Daurada es preparen per l’inici del curs escolar 2023-24. Del 4 al 8 de setembre tots els interessats que vulguin gaudir d’una classe gratuïta en un dels nostres esports de raqueta ho podran fer omplint el següent formulari: https://forms.gle/oJ3MZY4XVTcgZFQMA

Amb l’objectiu d’oferir una experiència formativa de primer nivell, els alumnes que així ho desitgin podran iniciar-se o bé millorar i perfeccionar les seves aptituds tennístiques o padelístiques al llarg de l’any.

Golf Costa Daurada es distingeix per les seves atractives, avançades i garantides metodologies d’ensenyament, impartides per professionals amb una àmplia i reconeguda trajectòria en el seu camp. En aquest sentit, tots els alumnes tindran al seu abast un ampli ventall de serveis que els permetrà escollir l’opció que més s’adeqüi a les seves necessitats i interessos: classes individuals i classes en grup dirigides a totes les franges d’edat i nivell. Tot pensat per fer possible que aprendre a jugar a pàdel i tennis sigui més senzill que mai.