Actualidad
Golf Costa Daurada

Noticias de Golf Costa Daurada

Vols competir defensant els colors del Golf Costa Daurada?

Si ets un amant del pàdel, i encara no formes part de la família del Golf Costa Daurada, et convé saber que ja hem obert les inscripcions per tal de que puguis ser membre dels nostres equips i defensar els colors del Club.

Com ho has de fer? Molt fàcil. Segueix llegint.

D’aquí a menys d’un mes començarà oficialment la nova temporada de la Lliga Catalana Bullpadel 2024 de la Federació Catalana de Pàdel. Una competició per equips que cada temporada ens dona agradables sorpreses. I aquest any, com no podia ser d’una altra manera, hi tornarem a participar.

Després dels èxits assolits recentment, entre els que hi destaquen la permanència de l’Equip Femení A, a la màxima categoria provincial; l’ascens de l’Equip Masculí A, a la primera divisió o l’ascens de categoria de l’Equip Masculí C, els nostres set equips de Lliga Catalana, els quatre de les Sèries Nacionals de Pàdel i els dos equips infantils de la Lliga Sub-13 i la Lliga d’Escoles de Menors, es preparen per viure una nova temporada plena d’engrescadors reptes.

Tot això significa que més d’un centenar de jugadors i jugadores defensaran novament els colors del Club a les diferents competicions per equips i als Campionats de Catalunya absoluts i sèniors.

Arribats en aquest punt, si ets un nouvingut a casa nostra i vols representar al Golf Costa Daurada arreu del territori català, sàpigues que només per ser soci de la secció de Pàdel del Club o formar part de l’Escola de Pàdel ho podràs fer sense cap altre cost afegit.

A què esperes? Formalitza ja la teva inscripció accedint al següent enllaç: https://forms.gle/D2gALU8CmxHHuCDv9

El termini d’inscripció finalitzarà el proper 17 de gener. Som-hi!