Actualidad
Golf Costa Daurada

Noticias de Golf Costa Daurada

Vols formar part de l’Equip Femení de Tennis del Golf Costa Daurada?

La nova temporada 2023-24 de la Secció de Tennis està a punt de donar el tret de sortida i amb ella la nova Lligueta de l’Interclubs Femení. Després de l’èxit assolit a les últimes dues edicions, amb l’equip situat a segona i tercera posició, respectivament, a la classificació, enguany l’objectiu encara és més engrescador: aconseguir el primer títol de la història del Club en aquesta categoria.

Per fer-ho, necessitem la teva col·laboració. Si tens més de 35 anys i estàs pensant en formar part dels nostre Equip Femení de Tennis, sàpigues que acabem d’obrir les inscripcions. Decideix-te a defensar els colors del Golf Costa Daurada arreu del territori català, participa i coneix noves companyes amb qui compartir grans moments tant a dins com a fora de les pistes. Respiraràs un ambient esportiu i social únic i practicaràs l’esport que més estimes.

Cal que estiguis donada d’alta com a sòcia i al corrent de pagament de les quotes per poder-te inscriure. A més, t’hauràs de comprometre a estar disponible en un 50 per cent de les convocatòries que realitzi la nostra capitana.

Si et cal més informació amb molt de gust t’atendrem a:

tenniscompeticio.costadaurada@gmail.com