Actualidad
Golf Costa Daurada

Noticias de Golf Costa Daurada

Golf Costa Daurada signa un acord amb ACNUR a favor dels refugiats d’Ucraïna

Golf Costa Daurada ha signat un històric acord de col·laboració amb ACNUR, Alt Comissionat de les Nacions Unides per als Refugiats, per tal de canalitzar a través d’aquesta organització internacional la recaptació que s’aconsegueixi de les aportacions i inscripcions a les diferents accions solidàries que el Club organitzarà durant el mes d’abril.

 

Marc Miquel, president del Golf Costa Daurada, explica que “pel seu prestigi i el valor de la tasca humanitària que desenvolupen és per nosaltres una satisfacció comptar amb el recolzament d’ACNUR, en la que sens dubte serà la campanya solidària més ambiciosa mai impulsada pel Club.”

 

I afegeix que “no ens podíem quedar impassibles davant la magnitud de la tragèdia que s’està vivint a Ucraïna, per això hem desenvolupat un ambiciós programa d’activitats per arribar al màxim nombre de socis i convidar-los a sumar-se a aquesta noble causa.”

 

Sota l’eslogan Stop War Golf Costa Daurada amb Ucraïna, el primer dels tornejos solidaris, el de Pàdel, tindrà lloc el 10 d’abril. I els dos següents ja programats seran el de Golf el 21 d’abril i el de Pitch & Putt el 21 d’abril. 

 

Així mateix, s’han posat a la venda samarretes tècniques dissenyades per l’ocasió que ja es poden adquirir a Recepció, s’ha obert una fila zero per a donacions, s’han situat urnes solidàries al Club i és previst que més accions se sumin a favor de la recaptació de fons.

 

Per a més informació: Recepció del Club, 977 653 361hola@golfcostadaurada.com

 

A la foto, i d’esquerra a dreta, Marc Tarragó, director gerent; Marc Miquel, president i Xavi Pueyo, director de Pàdel, Tennis i del DiR Golf Costa Daurada.